A-
A+

Annons

Annons

SPF: Så har det blivit lättare för äldre att få lån

Det har blivit lättare att beviljas lån, även för seniorer. Det skriver Seniorens ekonomiexpert.

Oljepriset fortsätter att stiga

AKTIESVEPET Oljepriset stiger för femte handelsdagen i rad. Ett av storbolagen kan åka på motvind framöver, bedömer DI. Bland dagens aktierekommendationer sticker en köprekommendation ut.

DN: Risk att fastna i grön abstrakt framtid

LEDARSVEPET Det är en bred skur av ämnen som avhandlas på ledarplats i svenska dagstidningar idag. Klimat, skola, polis och kriminalitet samt försvar är ett urval.

Handelsblatt: Kommer bli svårt bilda ny tysk regering

OMVÄRLDSSVEPET Handelsblatt toppar inte oväntat om det tyska valet som hölls under söndagen. Det kommer att bli svårt att bilda regering då det blev ett mycket jämnt lopp mellan Angela Merkels sittande koalition och SPD, socialdemokraterna.

De tar över skandalförening

Vanskött bostadsrättsförening har fått ny ägare innan fastigheten skulle säljas på exekutiv auktion. Det rapporterar SvD.

GP: “Så hycklar socialdemokraterna”

LEDARSVEPET GP:s ledare är idag kritisk till hur regeringen hanterarat en brännande fråga. Även i Expressen får samma parti kritik men av en helt annan anledning.

Här är det hög tid att boka julbord

OMVÄRLDSSVEPET Ränteoro för bostadsägare, fullbokade julbord och svidande kritik för hur den tyska valrörelsen förts. Missa inte vad utländska affärstidningar toppar med i dag.

GP: Därför är Socialdemokraterna hycklare

Socialdemokraterna lyfts av flera tidningar, och det är inte i några positiva ordalag. Läs mer i dagens ledarsvep.

Be om att bli uppringd

Mejla oss