A-
A+

Vårdcentral avvecklar verksamhet

Vårdcentral i Halland lägger ner verksamhet. Personalbrist sätter stopp för tågtrafiken på en av landets mest trafikerade sträcka. Bedrägeribrotten har ökat kraftigt i Borås.

Felicia Soderqvist

Hallandsposten rapporterar att den privata vårdcentralen Kattegattkliniken avvecklar sin anläggning i Eldsberga, detta efter att de har för få patienter. Samtidigt väljer bolaget nu att satsa ännu hårdare på den större vårdcentralen belägen Söder i Halmstad.

SJ tvingas till att ställa in flertalet avgångar mellan Uppsala och Stockholm. Detta efter att SJ har fortsatt personalbrist, skriver Upsala Nya Tidning.

Bedrägeribrotten i Borås har under de senaste åren kraftigt ökat och sticker nu ut som ett av de värst drabbade i landet. Polisen har nu tillsatt en insatsgrupp för att få fast förövarna. “Det är individer som inte har något samvete överhuvudtaget”, skriver Borås Tidning.

Satsningen på miljövänliga lägenheter i Kalmar stoppas av bolagets styrelse, det skriver Barometern. Anledningen är att kostnaderna blir för höga samtidigt som den ekonomiska riskerna ökar på marknaden.   

72 miljoner investeras i Moelvens sågverk i Torsby. Det rapporterar Värmlands Folkblad. Nu byts de gamla kanaltorkarna från 70 talet. Satsningen innebär att sågverken kommer bli mer energieffektiva, säkrare arbetsmiljö samt ett bättre bullerskydd som kommer att gynna det lokala samhället.

0
Felicia Soderqvist
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss