A-
A+

Så mycket kostar Sveriges lyxigaste villor

Lyxigt boende med allt man kan önska finns till salu för den som har råd.

För den som har utrymme att lägga upp en ansenlig summa pengar finns lyxigt boende till salu. Det skriver Svenska Dagbladet.

Annelie Sandström

Villor med sjötomt tillhör de mest attraktiva och den allra dyraste i Sverige som är till salu just nu är belägen på en av Djursholms bästa adresser, skriver SvD.

Huset, som ligger på en av Djursholms mest eftertraktade adresser, har en boarea på 340 kvadratmeter och tolv rum. Tomten är försedd med ett insynsskyddat och gigantiskt poolområde inklusive en grönskande trädgård innanför de vita murarna, skriver tidningen.

Mäklaren konstaterar att det är ett objekt i särklass.

”En fastighet som denna ges möjligen förmånen att förvärvas en gång varje sekel”, skriver Bremberg.

Utropspriset för fastigheten är 175 miljoner kronor.

Allt och lite till

Nummer två av Sveriges mest exlusiva villor till salu just nu är en nybyggd Lidingövilla med ett utropspris på 120 miljoner kronor. Här kan köparen finna allt man kan önska av ett boende – och lite till: biorum, vinkällare, teknikrum, gym och relaxavdelning utrustad med bastu, dusch och badkar. Villan har en boarea på 585 kvadratmeter med stora sällskapsytor och 15 enskilda rum.

Tomten är 6 921 kvadratmeter stor och förutom en magnifik sjöutsikt finns ett poolområde med båthus, lusthus och flera bryggor.

11
Annelie Sandström
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss