A-
A+

På E55 är alla nyheter gratis!

Börs, privatekonomi med specialbevakning av pensionsfrågor, politik och krönikor. Allt och mer därtill finns på ekonomisajten E55. Det är dessutom helt kostnadsfritt.

e55

Det blir allt vanligare med nyheter bakom betalvägg. På E55 har vi istället valt att gå mot strömmen och ger dig allt material gratis. Varje vardag kan du läsa intressanta artiklar för dig som är 55plus, då vi tänker på målgruppen i första hand. Vår redaktion håller ett öga på hur det går på börsen, vad svenska tidningar rapporterar om på nyhetsplats och på ledarplats, men också vad utländsk affärspress skriver om. På så sätt kan du på ett snabbt och enkelt sätt ta del av de viktigaste ekonominyheterna som rör dig och din plånbok.

Vi har knutit en lång rad krönikörer till E55 som har lång erfarenhet som gemensam nämnare. De är kunniga inom många områden. Här kan du läsa texter av bland andra motorexperten Håkan Matson, styrelseproffset Rune Andersson, Lennart Låftman, som tidigare varit chef för femte AP-fonden, och Peter Norman, tidigare finansmarknadsminister.

Du kan givetvis läsa allt på vår sajt. Men vi skickar också ut ett nyhetsbrev varje vardag, så att du inte missar något. Allt fler väljer att följa E55 och att prenumerera på vårt nyhetsbrev (som givetvis också är gratis), det är vi mycket tacksamma för! Gillar du oss och det vi gör så sprid gärna att vi finns så att fler 55-plussare får ta del av vårt innehåll. 

Har du synpunkter eller tips på vad vi ska skriva om? Maila [email protected]

0
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss