A-
A+

Säljstart av nya bostäder för seniorer

Native ArticleNews55

LOKALTIDNINGSSVEPET 25/11 Nya bostäder för äldre släpps, en ny industrimetropol är på väg att skapas och lång väntan på nytillverkade bilar. Detta och mycket annat skriver svenska lokaltidningar om i dag.

Petra Lundgren

Annons

Annons

Barometern skriver om lång väntan på nya bilar och att det lett till stor ovisshet. Färre bilar tillverkas på grund av halvledarkrisen i världen. Förutom brist på nya bilar har det även resulterat i färre begagnade bilar på marknaden. 

Hallandsposten skriver om planerna för Slottsmöllan. Tanken hos ägaren är att den historiska miljön ska bli Halmstads mest attraktiva mötesplats med nya bostäder, butiker, torg, uteserveringar och en stugby bland trädtopparna. De före detta industrilokalerna är numera ett företagscentrum och i dag finns runt 100 verksamheter där. 

Nya Wermlands-Tidningen rapporterar om en industrimetropol som är på gång att skapas i Värmland. Det handlar om börsnoterade Hanza Holding som omsätter två miljarder om året och har 2000 anställda i sju länder. Det är stark tillväxt i verkstäderna i Årjäng, Töcksfors och Svanskog vilket kommer att skapa fler arbetstillfällen. I dag finns 450 anställda i Värmland. 

Smålandsposten berättar om försäljningen av framtidens boende för äldre i Hofs park inleds under fredagen. Då släpps första etappen som består av 117 lägenheter. Det är APP Properties som bygger och vd:n Anders Svensson säger till tidningen att de är jättestolta över projektet. 

Corren rapporterar att Saab visat upp de första serietillverkade Jas 39E Gripen i Linköping.. Med stridsflygplanen kommer Sveriges försvarsförmåga att bli bättre. 

Annons

Annons

Petra Lundgren
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss