A-
A+

Sålde vargskinn på auktion -döms

Native ArticleNews55

LOKALTIDNINGSSVEPET 23/11 Upsala Nya Tidning skriver om att en man döms för att ha sålt vargskinn på nätauktion. I Småland får en uppfinnare som stämt ett bolag på miljoner själv betala 800 000 kronor. För Boråsföretaget Bubbleroom är det en stor dag då de börsnoterat sig idag tisdag.

Rikard Jansson

Annons

Annons

Boråsföretaget Bubbleroom börsnoterade sig under tisdagen. Något som vd:n Ville Kangasmuukko Nordström såg fram emot med skräckblandad förtjusning. Det framgick av en intervju med Borås Tidning. Här kan du följa aktien.

Klädbutik vädrar morgonluft efter corona. Det är Hallandsposten som skriver om att klädbutiken Piraia återuppstår i ny regi efter att en tidigare anställd valt att köpa upp konkursboet och dra igång rörelsen igen.

SVT Örebro skriver att polisen över hela landet gör en storsatsning för att stoppa bedrägerier under den omtalade och årliga köpfesten Black Friday. Hittills i år har det kommit in inte mindre än 200 bedrägerianmälningar till polisen i Örebro, skriver Nerikes Allehanda.

Norrköpings tidningar har ett reportage om ett par som gav drömmen en chans och startade restaurang i Spanien

Smålandsposten skriver om en bitter tvist i Tingsryd. Det är en uppfinnare som stämt ett bolag på miljonbelopp, men det hela slutade med att han själv måste betala 800 000 kronor.

Upsala Nya Tidning skriver om att en man döms för att ha sålt vargskinn på nätauktion.

Annons

Annons

Rikard Jansson
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss