A-
A+

Så tjänar kändisar miljoner vid sidan av

Foto: Pixabay
CelebriteterNews55

Det är lätt att tro att kändisar tjänar mest pengar på det sätt vi känner till dem, som artister, programledare eller kockar. Expressen rapporterar om de folkkära kändisarnas kreativa sidor som gjort dem till miljonärer.

Viktoria Atladóttir

Charlotte Perelli
Folkkära Charlotte Perelli som tagit Sverige till toppen av prispallen i Eurovision song contest driver flertalet framgångsrika företag. Bland verksamheterna finns skönhetsprodukter samt klädmärket La Vie och tillgångarna i bolagen varierar mellan fem och 19 miljoner kronor. 

På instagram får vi en inblick i lyxlivet Charlotte lever med sin man i flådiga villan i Djursholm, Stockholm. Utöver stockholmsvillan finns ett boende i Åre, och fram tills nyligen fanns ytterligare en bostad i Spanien. Enligt uppgifter är villan i Spanien nu såld, med en vinst på 20 miljoner kronor. 

Tina Nordström
Programledaren, även känd som Mat-Tina, har lanserat kryddblandningar, eget vin på Systembolaget samt varit hyresvärd i Helsingborg. 

Den satsning som varit mest lönsam har tveklöst varit den hos Systembolaget, där viner i profilens namn såldes för 45 miljoner kronor, enligt Expressen. Från hyresfastigheten deklarerades en vinst på en miljon kronor, medans vinsten från satsningen på kryddblandningar var obefintlig. 

Tareq Taylor 
Kocken som blev både julvärd och sommarpratare. Den kreativa karriären tog fart efter hans deltagande i SVT:s trädgårdstider, och han har också varit aktuell i TV4:s “Masked Singer”. 

Idag driver Tareq sju vinstgenererande företag som tillsammans omsätter mångmiljonbelopp, bland annat en konsultverksamhet tillsammans med sin flickvän. I bolagets senaste årsredovisning framgår det att Tareqs offentlighet bidrar positivt till samtliga verksamheter.

3
Viktoria Atladóttir
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss