A-
A+

Här såldes fastighet för 27 miljoner

Bostad, Ekonomi, affärer och finans, InrikesNews55

LOKALTIDNINGSSVEPET 17/1 En fastighet som såldes för 27 miljoner toppar listan över sålda hus i svensk stad och i en annan stad vill kommunalt fastighetsbolag bygga ett 16 våningar högt hus.

Petra Lundgren

Hallandsposten skriver om förra årets fastighetsförsäljningar och vilka fastigheter som såldes för mest pengar i Halmstads kommun. I topp finns ett hus på Rådjursvägen som gick för 27 miljoner kronor. Förra året såldes 675 fastigheter i kommun och snittpriset var 4,2, miljoner kronor. 

Örebrobostäder AB, Öbo, vill bygga ett 16 våningar högt hus där Preem tidigare låg på Österplan, skriver Nerikes Allehanda. Chefen för projektutveckling säger till tidningen att det är ett läge som passar många. Huset ska om det byggs bli 50 meter högt och Östers högsta. 

Skyhöga elpriser gör att fler väljer att satsa på solceller, skriver Borås Tidning. Enligt Patrik Andersson, vd på Borås elhandel, har “intresset fullständigt exploderat”. 

Intresset är även stort i Sverige för personliga registreringsskyltar och så också i Kronobergs län där hundratals invånare har sådana skyltar på sina fordon, skriver Smålandsposten. 46 nya skyltar beviljades där under 2021. 

Petra Lundgren
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss