A-
A+

Här görs mångmiljonsatsning på centrumkärna

Ekonomi, affärer och finans, InrikesNews55

LOKALTIDNINGSSVEPET 13/1 En mångmiljonsatsning görs på centrumkärna svensk stad för få ett mer levande centrum och locka fler till stadskärnan. Det och annat skriver svenska lokaltidningar om i dag.

Petra Lundgren

Nya Wermlands-Tidningen skriver om bygget av en spektakulär möbelfabrik. Det är Vestre som ska bygga och den är miljövänlig. 

I Örebro finns en butik som är full med varor men som är tom på kunde, rapporterar Nerikes Allehanda. Butiken har bara utkörning med Foodora och packar ordrar som kommer in. 

Halmstad city ska utvecklas, skriver Hallandsposten. Det är en mångmiljonsatsning miljoner och det blir till exempel bättre belysning och satsning på Rotundan. Det finns sju miljoner i år och lika mycket de två kommande åren efter beslut i kommunfullmäktige. Tanken är att få ett mer levande centrum och locka fler till stadskärnan. 

En saftig elräkning på 13 000 kronor damp ner hos en familj i Borås skriver Borås Tidning och kvinnan i familjen säger att hon nästa fick dödsångest. Trots kompensationen från regeringen säger hon att det fortfarande är mycket att betala. Det är ett stort intresse för hotellet i Vissefjärda som ska säljas på exekutiv auktion av kronofogden, skriver Barometern. Fastigheten har fått väldigt många klick på Hemnet.

Petra Lundgren
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss