A-
A+

Hallandsposten: Så undviker du fuskreor

Ekonomi, Ekonomi, affärer och finans, Inrikes, Native ArticleNews55

LOKALTIDNINGSSVEPET 24/11 Black week är här och Black friday närmar sig. I dagens skörd av lokaltidningar går det bland annat att få tips om hur man undviker att bli lurad av så kallade fuskreor.

Petra Lundgren

Annons

Annons

Black friday närmar sig och Hallandsposten tar upp hur du som konsument undviker att bli lurad av så kallade furskreor. För var fjärde prissänkning på nätet har visat sig vara en bluff. För att undvika att bli lurad är det bra att hålla koll på hur priset förändrat sig på varan man vill köpa. Men också vilken modell på varan man köper, det är lätt hänt att den prissänkta är en äldre version/modell. 

Nerikes Allehanda skriver att den första pendlarparkeringen är på gång i Örebro. Frågan har diskuterats i flera år och 2019 gjordes en utredning som visade på 22 tänkbara platser. Den första pendlarparkeringen ligger i Björkhaga. Men det är oklart vilka som kan tänkas använda den. 

Nya Wermlands-Tidningen skriver också om parkeringar, men då gäller det svårigheter att parkera i centrala Karlstad. Kritik har kommit från en verksamhet som lämnat centrumkärnan. Kommunalrådet Frida Pettersson säger att det finns ett begränsat utbud, men att det också finns mer att göra för att få ett levande centrum. 

Stadsmissionen ska öppna en ny second hand-butik som ett nästa steg för socialt utsatta i Norrköping. Intresset för att arbeta där är stort skriver Norrköpings Tidningar, över 700 vill ha jobb. Smålandsposten skriver att ägaren till Växjös äldsta korvkiosk storsatsar. Den byggs ut och får plats för 30 gäster inomhus.

Annons

Annons

Petra Lundgren
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss