A-
A+

Facebook fortsätter bekämpa dubbla användarkonton

Oslo 20161229.
EkonomiNews55

OMVÄRLDSSVEPET 22/10 Interna dokument som Wall Street Journal har kommit över visar att Facebook fortsätter att brottas med användare som skapar dubbla konton. Nu ifrågasätter social mediejätten själva vilken räckvidd de har.

Rikard Jansson

Annons

Annons

ECB ligger på bankerna att de ska öka sin verksamhet efter brexit. Investeringsjätten Blackstone tror på en högre inflation. Det framgår i samband med deras kvartalsrapport som visade på en rekordstor intjäning. Det rapporterar Financial Times.

Facebook fortsätter att brottas med att användare skapar flera konton. Detta har lett till att räckvidden för den sociala plattformen nu börjar ifrågasättas. Det framgår av interna dokument som Wall Street Journal har tagit del av.

Tyska Handelsblatt tar upp hur landet pressas av globala hackerorganisationer och kallar juridiken maktlös. Något som kallas det “hemliga kriget”.

 Danska Börsen har pratat med Ole Bornedal i samband med premiären av hans nya film: “Skuggan i mitt öga”. Det handlar om den danska katastrofen där 86 barn miste sina liv och filmen skildrar händelserna ur barnperspektivet. 

Norska Dagens Näringsliv skriver att det norska arbetarpartiet för första gången på 20 år kontrollerar både oljefrågan och klimatfrågan. Så kommer olje- och energiminister Marte Mjøs Persen och klimat- och miljöminister Espen Barth Eide att lösa Norges viktigaste utmaning.

Annons

Annons

Rikard Jansson
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss