A-
A+

Hela denna artikeln är en annons

Så får du mer pengar i plånboken som pensionär

Ekonomi kan ibland kännas överväldigande. Hur mycket får jag i allmän pension, tjänstepension eller premiepension och hur mycket behöver jag själv spara för att leva gott? Seniordeal har seniorrabatter och pensionärsrabatter på produkter och tjänster som gör det enklare och roligare att engagera sig i ekonomin.

Harald Nylund

Beatrice Lind jobbar på Seniordeal och har daglig kontakt med Seniordeals medlemmar.

– Jag jobbar med det mesta som rör Seniordeals medlemmar. Jag sitter också i kundtjänsten och svarar medlemmarna på alla slags frågor kopplade till våra seniorrabatter och samarbeten.

Spara pengar med rabatter

Seniordeals mål är att ha Sveriges största och bästa utbud av seniorrabatter och pensionärsrabatter från flera av landets mest välkända företag.

– Vi har ingen övre gräns och det betyder att alla som över 55 år är välkomna till oss på Seniordeal. Vi försöker ha en stor bredd i våra rabatter just för att gynna så många som möjligt, berättar Beatrice.

Blir medlem hos Seniordeal här

Nya medlemmar får välkomstpremier

Varje vecka har Seniordeal nya rabatter som skickas ut via veckobrev och SMS till alla medlemmar.

– Som medlem får du ta del av alla våra exklusiva rabatter som väljs ut specifikt för Sveriges seniora målgrupp, förklarar Beatrice.

Det kostar ingenting att bli medlem och alla nya medlemmar får välkomstpremier till ett värde av 744 kronor.

– Det innebär att du ju faktiskt redan har tjänat pengar genom att bli medlem, förtydligar Beatrice.

När det är dags att skriva testamente, bouppteckning, arvskifte eller skuldebrev kan man som medlem få rabatt på rådgivning i juridiska frågor och att skriva juridiska avtal.

– Med pensionsrådgivning kan du säkerställa att du får så mycket pengar som möjligt genom att se över hur dina pensionspengar är fördelade, förklarar Beatrice.

3 tips – så får du dina pengar att räcka längre

  • Se till att få rabatt när du ska köpa något! Som medlem hos Seniordeal spar du pengar med mängder av exklusiva rabatter
  • Planera dina matinköp i förväg och storhandla för flera måltider. Slipp matsvinn genom att planera vad du ska använda matvarorna till innan du köper dem
  • Det finns många ekonomiappar som ger dig en översikt på dina utgifter. Om du vet var dina pengar tar vägen får du bättre koll på vad du kan göra för att spara in på utgifterna

Börja spara pengar redan idag

Seniordeal har exklusiva rabatter för dig som är 55+. Sveriges största helt digitala förmånssida för landets seniorer med över 190 000 medlemmar!

5
Harald Nylund
Kontakta mig
Gillade du artikeln? Dela den med dina vänner.

Be om att bli uppringd

Mejla oss